Nieuws

Succesvolle eerste BIS Bootcamp: Innovatie en netwerking centraal

27-06-2024 14:00

Vorige week vond de allereerste BIS Bootcamp plaats, een evenement dat erop gericht was om vendoren een platform te bieden om hun producten, oplossingen en nieuwste innovaties te presenteren. Het evenement, dat een groot succes bleek te zijn, bracht vendoren en alle BIS medewerkers samen voor een dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden.

Dit gaf onze techniekers, engineers, project managers en sales engineers de kans om niet alleen nog eens face-to-face contact te hebben met de vendoren, maar ook al hun prangende vragen te stellen!

Tijdens de BIS Bootcamp kregen de deelnemende vendoren de kans om hun nieuwste technologieën en producten te demonstreren aan een geïnteresseerd publiek. Dit bood niet alleen een uitstekende gelegenheid voor de vendoren om waardevolle feedback te krijgen, maar ook voor onze techniekers, engineers, project managers en sales engineers de kans om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de industrie.

De dag begon met een inspirerende openingssessie door Bart De Smedt, gevolgd door diverse presentaties en workshops die werden gegeven door de vendoren.

De positieve reacties van zowel de vendoren als de bezoekers onderstreepten het succes van de BIS Bootcamp. Veel deelnemers waardeerden de mogelijkheid om in een informele setting direct in contact te komen met de aanbieders van de nieuwste oplossingen.

Met het oog op de positieve ervaringen en het enthousiasme van de deelnemers, staat het nu al vast dat de BIS Bootcamp een vaste waarde zal worden in de agenda's van BIS en de vendoren.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte