Nieuws

Logitech MeetUp 2

05-09-2024 11:30

MeetUp 2 is Logitech's opvolger van de MeetUp 1, de perfecte oplossing om kleine vergaderruimtes te transformeren met slimme, AI-gestuurde functies. Ontworpen om zowel de gebruikerservaring te verbeteren als IT-beheer te vereenvoudigen, is het perfect voor PC-gebaseerde en BYOD-omgevingen. Of je nu vergaderingen leidt via Microsoft Teams, Zoom of Google Meet, MeetUp 2 maakt samenwerking naadloos en boeiend.

AI-gedreven innovatie

Met het ingebouwde CollabOS-besturingssysteem brengt MeetUp 2 AI naar je vergaderruimte. Slimme videokadering via RightSight 2 zorgt ervoor dat iedereen in de ruimte perfect in beeld is, terwijl AI-gestuurde ruisonderdrukking van RightSound 2 de geluidskwaliteit verbetert. Dit betekent dat deelnemers op afstand (tot wel 7 meter!) duidelijk kunnen zien en horen, waardoor een inclusievere en meer betrokken vergaderervaring ontstaat, ongeacht de locatie.

Moeiteloze installatie en flexibiliteit

Het opzetten van MeetUp 2 is op verschillende manieren op te stellen dankzij het flexibele montagesysteem, of je het nu aan een scherm, tafel, muur of zelfs een statief wilt bevestigen. Voor een nog schonere installatie ondersteunt de actieve USB-kabel DisplayPort Alt Mode, waardoor je het gedoe van meerdere kabels kunt vermijden.

Of het nu wordt gebruikt met een PC in de ruimte of in BYOD-modus, MeetUp 2 biedt eenvoudige connectiviteit via één kabel. Gebruikers kunnen snel hun apparaten aansluiten en vergaderingen starten zonder de noodzaak van adapters of extra stuurprogramma's.

Vereenvoudigd beheer

IT-teams zullen het gestroomlijnde beheer dat MeetUp 2 biedt zeker waarderen. Met Logitech Sync kun je de status van vergaderruimtes monitoren, updates uitvoeren en instellingen beheren, allemaal via één cloudplatform. Bovendien kunnen premiumfuncties zoals proactieve meldingen en probleemoplossing worden ontgrendeld met de Essential- of Select-serviceplannen.

Duurzaam en betrouwbaar

Duurzaamheid staat centraal bij MeetUp 2, dat is vervaardigd met meer dan 60% gerecycled plastic en geleverd wordt in FSC-gecertificeerde verpakkingen. Het Select-serviceplan waarborgt continuïteit van de bedrijfsvoering met 24/7 deskundige ondersteuning, snelle productvervanging en uitgebreide garanties.

MeetUp 2 is meer dan een videobar—het is een intelligent samenwerkingstool dat is ontworpen om vergaderingen te vereenvoudigen, de productiviteit te verhogen en je kleine vergaderruimtes klaar te maken voor de toekomst. Klaar om je werkruimte te transformeren?

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte