BIS ID Gebouwbeheer Connector
Wilt u op eenvoudige en consequente wijze uw medewerkers informeren over het energieverbruik binnen uw organisatie? Uw medewerkers op die manier bewust maken van het effect van de dagelijkse bedrijfsvoering op de CO2 uitstoot? En wellicht daarmee ook het verbruik verminderen en duurzamer ondernemen? BIS|Econocom heeft de oplossing met de BIS ID Gebouwbeheer Connector. Al uw energie en waterverbruik heel duidelijk weergegeven op uw informatieschermen.
Priva creëert duurzame oplossingen voor de groeiende vraag naar schaarse hulpbronnen als energie en water door met zorg voor welzijn te streven naar optimaal rendement. Priva is leidend in het ontwikkelen en produceren van technologie om op vernieuwende wijze omgevingscondities te besturen. Niet alleen besturing speelt daarbij een belangrijke rol. Ook meting is key in deze oplossingen. Slimme gebouwbeheersystemen zijn dan ook onmisbaar voor het monitoren en meten van verbruiksgegevens en bevatten waardevolle data over de energieprestaties van gebouwen.
Om de waardevolle data uit uw gebouwbeheersysteem eenvoudig en op grafisch aantrekkelijke manier te kunnen tonen aan al uw medewerkers en andere bezoekers van uw gebouw, heeft BIS|Econocom de BIS ID Gebouwbeheer Connector ontwikkeld. Een slimme koppeling tussen het gebouwbeheersysteem en uw narrowcasting oplossing. Doordat de gegevens uit uw gebouwbeheersysteem automatisch en real time op uw informatieschermen worden getoond, wordt iedere aanwezige helder geïnformeerd over het gebruik van water, gas en licht.
Door uw medewerkers dagelijks op een transparante manier te informeren over het verbruik van gas, water en elektra binnen uw organisatie worden verbruikers meer bewust van de effecten van de dagelijkse bedrijfsvoering op het milieu. Met als positief neveneffect dat spaarzaam gebruik van duurzame grondstoffen wordt gestimuleerd. De BIS ID Gebouwbeheer Connector helpt u op een hele eenvoudige manier mensen te motiveren om (nog) meer verantwoord met onze planeet om te gaan.
De mogelijkheden voor het weergeven van data zijn zeer uiteenlopend. Zo is het mogelijk om het verbruik real time weer te geven. Maar ook het verbruik per week, maand of zelfs jaar. Ook is het mogelijk een vergelijk te maken met dezelfde periode van het jaar ervoor om zo te verduidelijken wat het effect is van bewust energieverbruik en dus voor het milieu.
BIS ID Gebouwbeheer Connector maakt het niet alleen mogelijk om uw water-, stroom- en gasverbruik op efficiënte en overzichtelijk manier te publiceren maar ook de inkomsten uit zonnepanelen en windturbines. Op die manier kunt u uw ambitie om volledig CO2 neutraal te zijn extra kracht bijzetten.
De BIS ID Gebouwbeheer Connector vertaalt de data uit uw gebouwbeheersysteem naar leesbare grafieken, tabellen of diagrammen. Net wat u wilt. U bent vrij om zelf te bepalen welke informatie u wel of niet wilt tonen. Zo is de data precies af te stemmen op datgene waar de focus ligt binnen uw organisatie. Uiteraard kan de hele weergave grafisch zo vormgegeven worden dat deze geheel binnen de huisstijl van uw organisatie past.
Doordat de database is gekoppeld met uw narrowcasting oplossing is het uiteraard mogelijk om naast het weergeven van verbruiksgegevens ook ander soort informatie weer te geven. Denk aan (bedrijfs)nieuws, verjaardagen, weer- en verkeersinformatie of social media streams. Alles geïntegreerd in één slim communicatieplatform.
Wilt u ook graag de mate van duurzaamheid van uw organisatie zichtbaar maken door de cijfers van de CO2 footprint van uw bedrijfsvoering weer te geven op schermen? Heeft u een ander soort gebouwbeheersysteem? Geen probleem. Onze Software Engineers kunnen voor ieder type gebouwbeheersysteem een koppeling met BIS ID narrowcasting oplossing. De BIS ID Gebouwbeheer Connector is zowel geschikt voor nieuwe narrowcasting oplossingen als voor bestaande installaties.
Wilt u meer informatie over het weergeven van het verbruik van gas, water en elektra op uw informatieschermen? Persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte? We helpen u graag!
Bel BIS|Econocom:
015 287 487
of neem contact op via de mogelijkheden rechtsboven.